Gazeta celesi i tiranes online dating

Gazeta celesi i tiranes online dating

Gazeta celesi i tiranes online dating 1

Haha sepse kane kto tru shqiptaret atje prandaj dhe vuan ai popull e vazhdojne tja bejne trut corap kta pseudoanalistat beerisha eshte nji cope muti i madh.

Gazeta celesi i tiranes online dating 2

P235r t235 gjith235 ata q235 nuk jan235 pjes235 e sistemit t235 drejt235sis235 politik235s biznesit vip krimit t235 organizuar dhe klanave mafioze n235 shqip235ri emri i.

Gazeta celesi i tiranes online dating 3

Koha ishte e shkurt235r nj235 taksi do t235 vinte ta merrte p235r n235 aeroport ku ajo ajo do t235 largohej nga tirana ashtu rrez235llit235se dhe e lumtur me duart plot.

Gazeta celesi i tiranes online dating 4

Turbinat gjigande t235 er235s q235 prodhojn235 energji pa konsumuar l235nd235 t235 djeshme rrisin disi temperatur235n e planetit ton235 n235se shtetet e bashkuara do t235.

Gazeta celesi i tiranes online dating 5

Gazeta celesi i tiranes online dating 6

Gazeta celesi i tiranes online dating 7

Gazeta celesi i tiranes online dating 8

Gazeta celesi i tiranes online dating 9

Gazeta celesi i tiranes online dating 10